Ambachtsweg 18, 3953 BZ Maarsbergen

Kom jij Antonides Infrawerken versterken als Uitvoerder?

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies aan onze ploegen met betrekking tot de lopende hoofd- en dienstleiding projecten zoals voor aanleg en sanering. Je draagt de verantwoording voor de kwaliteit die wij als organisatie willen leveren, houdt de financiële aspecten scherp in de gaten, zorgt voor een efficiënte planning van de werkzaamheden en zorgt voor het contact met alle belang hebbende op jouw project.

Als Uitvoerder zijnde ben je tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties en het na leven van de voorschriften en procedures die gelden voor onze werkzaamheden.

Alle bijkomende werkzaamheden zoals het schouwen en werkvoorbereiding van projecten, het maken van project matige planningen, administratieve verwerking, het opstellen van de afrekeningen, het verzorgen van de oplevering en na zorg van de projecten behoren tot jouw taken.

Wat verwachten wij van jou?

Je neemt de verantwoordelijkheid voor het zo goed mogelijk uitvoeren van de projecten die jij onder je hoede krijgt. Dit doe je door een goede voorbereiding, communicatie met en begeleiding van alle betrokkenen. Alles met als doel de kwaliteit van de geleverde werken en diensten en de tevredenheid van alle belanghebbende hoog te houden.

Functie- en opleidingseisen

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en bent in staat om proactief en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Je hebt enkele jaren ervaring in de branche in een soortgelijke functie, ook bezit je een flexibel en praktisch gerichte instelling. Verder heb je MBO en/of HBO werk- en denkniveau en normkennis op het gebied van de CKB, aanvullend met de eisen uit de BEI, de VIAG en de KIAD. Je bent bereid om dagelijks projectlocaties in ons werkgebied te bezoeken en je kunt goed overweg met MS Offices.

In het bezit van:
– Rijbewijs B, BE is een pre;
– VCA – Vol certificaat;
– Diploma voor Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek richting: Gas, Water, Warmte en/of Energietechniek is een pre.

Wat biedt Antonides Infrawerken jou?

– Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van kennis
en ervaring;
– Een bedrijfswagen ingericht voor jouw werkzaamheden;
– Een full time job (40-uur per week) in een leuk en hecht team.

 

  • On 29 januari 2020
Tags: Uitvoerder, Vacature