Ambachtsweg 18, 3953 BZ Maarsbergen

Certificering

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen voor opdrachtgever en eindgebruiker is het van belang dat onze medewerkers op de hoogte zijn van deze regelgeving en hiervoor periodiek bijgeschoold worden. Onze bedrijfs-en persoonscertificeringen sturen ons hierin.

Antonides Infrawerken beschikt over de volgende certificeringen:

CKB

VCA**

ISO 9001:2015

Erkend leerbedrijf

MVO

Het  beleid van Antonides Infrawerken is er op gericht om de continuïteit van de onderneming te waarborgen zonder dat de belangen van onze opdrachtgevers uit het oog verloren gaan.

Antonides Infrawerken draagt haar MVO-prestaties actief uit, zowel intern als extern. Bewustwording, motivatie en betrokkenheid van medewerkers, het bewerkstelligen van goede werkomstandigheden en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gekoppeld aan het reduceren van CO2-uitstoot en energieverbruik zijn speerpunten binnen ons bedrijf. Het doorvoeren van verbetertrajecten heeft een structureel karakter, waarbij de gehele organisatie betrokken is.

Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd.

De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de toegekende laddertrede. De SCL is toepasbaar in alle sectoren.