Ambachtsweg 18, 3953 BZ Maarsbergen

Informatie bedrijf

Ons doel is om voor onze opdrachtgevers de zorg bij de uitvoering van de projecten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zo hebben wij zelf uitvoerders, monteurs AVP / VP die de beschikking hebben over voertuigen die volledig uitgerust zijn met de benodigde materialen en gereedschappen.

Door onze flexibele schil kunnen wij, op korte termijn, projecten zoals vooraanleg en kabelroutes volledig voor u uitvoeren. Zo zijn wij er mee bekend om projecten in onder aanneming, eenheden en/of regie basis uit te voeren.

Beleid & Certificering – Erkend leerbedrijf

Certificeringen zijn een eerste vereiste geworden om voor opdrachtgevers binnen Nederland werkzaamheden te verrichten. Certificeringen waarborgen de veiligheid, kwaliteit, juiste toepassing en wet- en regelgeving binnen Nederland. Het is van belang dat de werknemers binnen het bedrijf de kennis en de weet ervan hebben en zich strikt aan de eisen van een certificering houden.

Wij zijn ons bewust van het belang van certificeringen en blijven ons hierin door ontwikkelen.
Antonides Infrawerken B.V. is: VCA * ISO 9001:2015 CKB gecertificeerd.

Storingen elektra, gas & water

Het is onze grote kracht om snel te handelen wanneer een melding van een storing of calamiteit binnen komt. 24/7 staan er graafploegen en monteurs klaar. Wij zijn  volledig ingesteld op het direct handelen, snel schakelen en het direct leveren van arbeidskrachten en materieel.

Vanuit onze hoofdvestiging in Maarsbergen zorgen wij er voor dat ons personeel goed voorbereid naar de klus gaat. Voor elke opdracht wordt er een CKB map gemaakt inclusief de benodigde Klic-meldingen, vergunningen, foto’s en registratie formulieren.

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor storingen en noodgevallen. Kantoor openingstijden; ma-vrij van 08.00 t/m 17.00 uur, tel: 0343 44 45 88.

Heeft u buiten kantoortijden een storing?
U kunt ons bereiken op tel: 085 9023 923

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het beleid van Antonides Infrawerken B.V. is er op gericht om de continuïteit van de onderneming te waarborgen zonder dat de belangen van onze opdrachtgevers uit het oog verloren gaan.

Antonides draagt haar MVO-prestaties actief uit, zowel intern als extern. Bewustwording, motivatie en betrokkenheid van medewerkers, het bewerkstelligen van goede werkomstandigheden en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, gekoppeld aan het reduceren van CO2-uitstoot en energieverbruik zijn speerpunten binnen ons bedrijf. Het doorvoeren van verbetertrajecten heeft een structureel karakter, waarbij de gehele organisatie betrokken is.

Ben je op zoek naar een Infrawerker voor je volgende grote project?

U bent op de juiste plaats, bekijk onze projecten en neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent.
Neem contact op