Ambachtsweg 18, 3953 BZ Maarsbergen

Vacature (assistent) Uitvoerder

Antonides Infrawerken B.V. is een dynamisch en flexibel bedrijf die het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze opdrachtgevers zijn Netbeheerders en diverse grote aannemers voor zowel Gas, Water als Elektra nuts voorzieningen. De werkzaamheden worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Maarsbergen. Ons werkgebied bestrijkt een groot deel van midden Nederland.

Bij Antonides Infrawerken wordt geïnvesteerd in mens en materieel, zodat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en het beste werk kunnen leveren. Wij zijn een open en transparante organisatie waar veel waarde gehecht wordt aan de sfeer en waar iedereen weet waarvoor hij of zij het doet. Onze vakbekwame mensen zijn breed inzetbaar en werken zelfstandig aan veel verschillende projecten.

 

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek een (assistent) Uitvoerder.

 

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies aan onze ploegen met betrekking tot de lopende hoofd- en dienstleiding projecten zoals vooraanleg en sanering.

Je draagt de verantwoording voor de kwaliteit die wij als organisatie willen leveren, houdt de financiële aspecten scherp in de gaten, zorgt voor een efficiënte planning van de werkzaamheden en zorgt voor het contact met alle belang hebbende op jouw project.

Als Uitvoerder zijnde ben je tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van  inspecties en het na leven van de voorschriften en procedures die gelden voor onze werkzaamheden.

Alle bijkomende werkzaamheden zoals het schouwen en werkvoorbereiding van projecten, het maken van project matige planningen, administratieve verwerking, het opstellen van de afrekeningen, het verzorgen van de oplevering en na zorg van de projecten behoren tot jouw taken.

Wat verwachten wij van jou?

Je neemt de verantwoordelijkheid voor het zo goed mogelijk uitvoeren van de projecten die jij onder je hoede krijgt. Dit doe je door een goede voorbereiding, communicatie met en begeleiding van alle betrokkenen. Alles met als doel de kwaliteit van de geleverde werken en diensten en de tevredenheid van alle belanghebbende hoog te houden.

Functie- en opleidingseisen:

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en bent in staat om proactief en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Je hebt enkele jaren ervaring in de branche in een soortgelijke functie, ook bezit je een flexibel en praktisch gerichte instelling. Verder heb je MBO en/of HBO werk- en denkniveau en normkennis op het gebied van de CKB, aanvullend met de eisen uit de BEI, de VIAG en de KIAD. Je bent bereid om dagelijks projectlocaties in ons werkgebied te bezoeken en je kunt goed overweg met MS Offices.

In het bezit van:

  • Rijbewijs B, BE is een pre;
  • VCA – Vol certificaat;
  • Diploma voor Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek richting: Gas, Water, Warmte en/of Energietechniek is een pre.

Wat biedt Antonides jou?

  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een bedrijfswagen ingericht voor jouw werkzaamheden;
  • Een full time job (40-uur per week) in een leuk en hecht team.

Enthousiast geworden en wil je aan de slag bij Antonides Infrawerken?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@antonides-infra.nl.

Wil je meer weten over de functie of over Antonides Infrawerken?

Neem dan contact op met Wim Woudenberg via 0343-444 588

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct bij Antonides infrawerken

Selecteer op welke functie