Ambachtsweg 18, 3953 BZ Maarsbergen

Vacature KAM Coördinator

Antonides Infrawerken B.V. is een dynamisch en flexibel bedrijf die het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze opdrachtgevers zijn Netbeheerders en diverse grote aannemers voor zowel Gas, Water als Elektra nuts voorzieningen. De werkzaamheden worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Maarsbergen. Ons werkgebied bestrijkt een groot deel van midden Nederland. 

Bij Antonides Infrawerken wordt geïnvesteerd in mens en materieel, zodat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en het beste werk kunnen leveren. Wij zijn een open en transparante organisatie waar veel waarde gehecht wordt aan de sfeer en waar iedereen weet waarvoor hij of zij het doet. Onze vakbekwame mensen zijn breed inzetbaar en werken zelfstandig aan veel verschillende projecten.

 

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een KAM Coördinator.  

 

Wat ga je doen?

Als KAM Coördinator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en de zorg voor het milieu binnen Antonides Infrawerken. Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van interne & externe audits, het analyseren en ondernemen van acties op (KAM) rapportages zoals klanttevredenheid, afwijkingen en auditrapportages. Je geeft invulling aan KAM gerelateerde acties en beheert, bewaakt en initieert het verbeteren van het managementsysteem. 

Daarnaast beheer je persoonscertificeringen van onze medewerkers, geef je toolboxen en presentaties aan onze medewerkers over nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. 

Tevens werk je mee aan de uitbreiding van onze bedrijfscertificeringen aan de hand van toekomst gerichte doelen.

Wat verwachten wij van jou?

Je neemt de verantwoordelijkheid voor het zo goed mogelijk onder de aandacht brengen en een draagvlak te creëren van KAM binnen Antonides Infrawerken B.V en de gelieerde bedrijven.   

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en bent in staat om proactief en zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Verder heb je MBO en/of HBO werk- en denkniveau en normkennis op het gebied van de ISO 9001, VCA en de CKB. Je bent bereid om regelmatig projectlocaties in ons werkgebied te bezoeken en bent in bezit van een VCA-vol certificaat of bent bereid om dit te behalen. 

 
Wat biedt Antonides jou?

  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen een ambitieus en groeiend bedrijf 
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van kennis en ervaring 

De functie kent een omvang van +/- 24 uur maar er zijn ook mogelijkheden om deze functie (in fulltime dienstverband) te combineren met andere taken/werkzaamheden binnen het bedrijf.

Enthousiast geworden en wil je aan de slag bij Antonides Infrawerken?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@antonides-infra.nl.

Wil je meer weten over de functie of over Antonides Infrawerken?

Neem dan contact op met Wim Woudenberg via 0343-444 588  

Solliciteer direct bij Antonides infrawerken

Selecteer op welke functie