Ambachtsweg 18, 3953 BZ Maarsbergen

Vacature Kraanmachinist

Antonides Infrawerken B.V. is een dynamisch en flexibel bedrijf die het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze opdrachtgevers zijn Netbeheerders en diverse grote aannemers voor zowel Gas, Water als Elektra nuts voorzieningen. De werkzaamheden worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Maarsbergen. Ons werkgebied bestrijkt een groot deel van midden Nederland.

Bij Antonides Infrawerken wordt geïnvesteerd in mens en materieel, zodat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en het beste werk kunnen leveren. Wij zijn een open en transparante organisatie waar veel waarde gehecht wordt aan de sfeer en waar iedereen weet waarvoor hij of zij het doet. Onze vakbekwame mensen zijn breed inzetbaar en werken zelfstandig aan veel verschillende projecten.

 

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren kraanmachinist
minigraver.

 

Wat ga je doen?

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het goed en verantwoord verrichten van graafwerkzaamheden t.b.v. diverse infra projecten op een 1 tot en met 5 tons graafmachine. Dit doe je samen met je collega’s aan de hand van duidelijke instructies en op aanwijzing van de uitvoerder.

Voor storingen buiten kantoortijden word je in overleg ingedeeld in een storingsrooster waarbij je op afroep ingezet kan worden.

Wat verwachten wij van jou?

Je bediend de graafmachine conform de veiligheidsrichtlijnen en verleent assistentie aan de monteur. Je hebt MBO werk- en denkniveau verkregen door werkervaring en/of opleiding en hebt een flexibele en collegiale instelling.

Wat biedt Antonides jou?

  • Afwisselend werk in een jong en dynamisch team
  • Markt conform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen
  • Een bedrijfswagen ingericht voor jouw werkzaamheden

Functie- en opleidingseisen:

In het bezit van:

  • VCA basis en/of vol
  • Rijbewijs B (rijbewijs BE is een pre).

Enthousiast geworden en wil je aan de slag bij Antonides Infrawerken?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@antonides-infra.nl.

Wil je meer weten over de functie of over Antonides Infrawerken?

Neem dan contact op met Wim Woudenberg via 0343-444 588

Solliciteer direct bij Antonides infrawerken

Selecteer op welke functie